Audiovisual

LUX MEDIA disposa dels millors recursos tècnics i humans per fer possible la realització de qualsevol tipus de producció o retransmissió audiovisual. Generem continguts per a tots els suports i formats.

Producció, realització i execució de programes de televisió i retransmissions en directe. Els nostres serveis són integrals i inclouen des de la producció al grafisme i la post-producció.

Esdeveniments esportius, concerts, obres de teatre, esdeveniments culturals, conferències... Produïm i realitzem tot tipus d’esdeveniments a través d’internet, utilitzant les plataformes o xarxes socials que desitgi el client: Facebook, Instagram, Youtube, Vimeo...

Projectes de fotografia i vídeo des d’una perspectiva única. Comptem amb pilots de drones acreditats per l’Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), amb llarga experiència en el sector de l'audiovisual.

  • Vídeos corporatius i d’esdeveniments
  • Creació de DVD’s personalitzats
  • Vídeo-comunicats
  • Vídeos de Fires i Exposicions
  • Anuncis comercials
  • e-vídeo / e-spots

Comunicació

LUX MEDIA ofereix assessorament a empreses en la seva estratègia de comunicació. Funcionem com a consultora estratègica i com a gabinet de premsa. Tractem tots els aspectes d'una comunicació integral per als nostres clients.
Apostem pels mitjans tradicionals de comunicació de masses i per l’ús raonable de les xarxes socials i dels nous canals de transmissió d’informació.

A través de diferents accions, el gabinet de premsa de LUXMEDIA aconsegueix que la teva empresa obtingui la repercussió mediàtica que es mereix.

Veure els serveis

La productivitat d'una empresa està íntimament lligada a la motivació dels seus treballadors. Invertir en una bona comunicació interna és fonamental per al bon funcionament de qualsevol entitat.

LUX MEDIA elabora plans de comunicació que recullen els objectius i les accions concretes a realitzar: newsletters, revistes per a empleats...

A LUXMEDIA T'assessorem i acompanyem per millorar la comercialització dels teus productes amb estratègies de màrqueting que passen pel disseny d’un bon pla de màrqueting.

Veure els serveis

 

A LUX MEDIA oferim un servei integral d'organització d'esdeveniments que inclou el disseny de la idea, la producció, el muntatge i l’execució. Organitzem congressos, fires sectorials o qualsevol tipus de reunió...

Ens encarreguem de la gestió de convidats, viatges, hotels, trasllats, càtering, dinamització, personal auxiliar...

Disposem també d’un servei de fotografia i vídeo per als esdeveniments.

Fem difusió de l’esdeveniment en mitjans de comunicació amb els nostres serveis de gabinet de premsa: convocatòria de mitjans, redacció de notes de premsa i clipping. També fem promoció de l'esdeveniment en xarxes socials, podem crear una web específica així com el material promocional.

Creativitat

LUX MEDIA troba solucions creatives als problemes que planteja la comunicació a través de productes gràfics. Per això, la imatge és fonament per al desenvolupament de propostes de comunicació creatives i d'impacte visual.

Creem la identitat visual i construïm una imatge de marca que transmeti els valors del client. La creació del logotip, que s’identifiqui amb el missatge i els valors de la marca, és l’inici d’un pla d’identitat corporativa que inclou també el desenvolupament de tots els elements gràfics.

Dissenyem papereria corporativa: Targetes de visita, sobres, factures, cartes, bolígrafs, llibretes, formularis, material promocional per a fires i congressos...

També dissenyem estands per a fires i congressos, roll-ups, flyers, butlletins, tríptics, fulletons, mostradors, panells o mostradors, etc.

Comptem amb un servei de disseny editorial per a la creació de catàlegs, revistes corporatives o memòries anuals.

En l’aspecte digital, dissenyem newsletters i fem presentacions d’empresa i de productes.

LUX MEDIA
la companyia de la comunicació

LUX MEDIA és una consultora independent fundada el 2004 i composta per un equip de professionals amb una àmplia experiència en els sectors de la comunicació, el periodisme i l’audiovisual.

Contacta'ns