Comunicació

LUX MEDIA ofereix assessorament a empreses en la seva estratègia de comunicació. Funcionem com a consultora estratègica i com a gabinet de premsa. Tractem tots els aspectes d'una comunicació integral per als nostres clients.
Apostem pels mitjans tradicionals de comunicació de masses i per l’ús raonable de les xarxes socials i dels nous canals de transmissió d’informació.

 

Comunicació Corporativa

Una gestió correcta de la informació fa augmentar el valor afegit de les empreses. A LUX MEDIA t’ajudem a crear o potenciar aquesta àrea de negoci, marcant les pautes necessàries per que la imatge projecta de la teva empresa sigui la més adequada.

Comunicació Interna

La comunicació interna és una estratègia per gestionar i integrar l’equip humà d’una empresa. S'utilitza, de vegades, simplement per informar i d'altres per motivar recordar o explicar contingut d'interès que augmenti la productivitat dels empleats.

Media

LUX MEDIA treballa amb els mitjans de comunicació amb l’objectiu que el missatge dels nostres clients arribi allà on s’ha d’escoltar per ressaltar per sobre de la competència. Es fonamental què, com i a qui ens dirigim.

Gabinet de premsa

Redacció i enviament de notes de premsa

A LUX MEDIA oferim un servei de redacció de notes de premsa i comunicats per a mitjans de comunicació, així com el seu posterior enviament a bases de dades de periodistes. També realitzem informes de resultats i un seguiment d'aparicions a premsa online i offline o clipping.

Rodes de premsa

Una roda de premsa pot ser una bona opció per presentar la vostra empresa, un nou producte o els resultats anuals, per exemple. A LUX MEDIA ens encarreguem de tot: convocatòria de mitjans, trobades i contacte amb periodistes, gestió d'entrevistes, elaboració de dossiers de premsa, organització de l'esdeveniment…

Plans de comunicació integrals

Els plans de comunicació són documents que recullen les diferents accions de comunicació que cal implementar en tots els àmbits de l'empresa. LUX MEDIA elabora plans de comunicació adaptats a les necessitats de cada client.

Organització d’actes i presentacions

Oferim un servei integral d'organització d'esdeveniments que inclou el disseny de la idea, la producció, el muntatge i l’execució. Congressos, fires reunions d’empresa... També disposem d’un servei de fotografia i vídeo per a esdeveniments.

Revistes corporatives

Les publicacions corporatives són un element de comunicació eficaç de les empreses. LUX MEDIA realitza productes editorials a mida de les necessitats de cada client.

Comunicació interna

Màrqueting digital

Disseny web

Dissenyar una pàgina web, desenvolupar un projecte de programació o crear una botiga online, a LUX MEDIA comptem amb un equip multidisciplinar de professionals que, després d'un estudi exhaustiu de les necessitats i objectius, dissenyarà una pàgina web a mida.

Social Media

Elaborem el pla de mitjans socials a mida de cada client i generem els continguts i monitoritzem la reputació de la seva marca. Ens ocupem de l’alta, el disseny i la dinamització de cada xarxa social definida dins del pla i treballem al costat del client oferint un servei personalitzat transparent i eficaç.

Continguts

Creem continguts interessants per als usuaris, amb l’objectiu d’atreure possibles nous clients, a més de guanyar notorietat de marca. Ens fem càrrec de la planificació i la creació de continguts en diversos formats per a diferents canals: xarxes socials, blocs corporatius, webs interactives, vídeos, apps, revistes, tutorials…

E-mail màrqueting

El correu electrònic és una manera directa d’arribar a possibles compradors i augmentar vendes. A LUX MEDIA ens encarreguem del disseny de la campanya d’e-mail màrqueting i tracem la millor estratègia per que aquesta tingui els resultats desitjats.

Newsletters

Amb les newsletters els subscriptors estaran informats al detall de les darreres novetats i notícies de la marca. A LUX MEDIA ens encarreguem des del disseny de la newsletter fins a la redacció dels textos, així com del seu enviament.

Butlletins informatius

Elaborem butlletins informatius per associacions, empreses i institucions públiques amb notícies per que els associats, clients o ciutadans rebin notícies d’interès en el seu correu electrònic.

Esdeveniments

LUX MEDIA
la companyia de la comunicació

LUX MEDIA és una consultora independent fundada el 2004 i composta per un equip de professionals amb una àmplia experiència en els sectors de la comunicació, el periodisme i l’audiovisual.

Contacta'ns