Comunicació

Gabinet de premsa

Redacció i enviament de notes de premsa

A LUX MEDIA oferim un servei de redacció de notes de premsa i comunicats per a mitjans de comunicació, així com el seu posterior enviament a bases de dades de periodistes. També realitzem informes de resultats i un seguiment d'aparicions a premsa online i offline o clipping.

Rodes de premsa

Una roda de premsa pot ser una bona opció per presentar la vostra empresa, un nou producte o els resultats anuals, per exemple. A LUX MEDIA ens encarreguem de tot: convocatòria de mitjans, trobades i contacte amb periodistes, gestió d'entrevistes, elaboració de dossiers de premsa, organització de l'esdeveniment…

Plans de comunicació integrals

Els plans de comunicació són documents que recullen les diferents accions de comunicació que cal implementar en tots els àmbits de l'empresa. LUX MEDIA elabora plans de comunicació adaptats a les necessitats de cada client.

Organització d’actes i presentacions

Oferim un servei integral d'organització d'esdeveniments que inclou el disseny de la idea, la producció, el muntatge i l’execució. Congressos, fires reunions d’empresa... També disposem d’un servei de fotografia i vídeo per a esdeveniments.

Revistes corporatives

Les publicacions corporatives són un element de comunicació eficaç de les empreses. LUX MEDIA realitza productes editorials a mida de les necessitats de cada client.

LUX MEDIA
la companyia de la comunicació

LUX MEDIA és una consultora independent fundada el 2004 i composta per un equip de professionals amb una àmplia experiència en els sectors de la comunicació, el periodisme i l’audiovisual.

Contacta'ns