Comunicació

Màrqueting digital

Disseny web

Dissenyar una pàgina web, desenvolupar un projecte de programació o crear una botiga online, a LUX MEDIA comptem amb un equip multidisciplinar de professionals que, després d'un estudi exhaustiu de les necessitats i objectius, dissenyarà una pàgina web a mida.

Social Media

Elaborem el pla de mitjans socials a mida de cada client i generem els continguts i monitoritzem la reputació de la seva marca. Ens ocupem de l’alta, el disseny i la dinamització de cada xarxa social definida dins del pla i treballem al costat del client oferint un servei personalitzat transparent i eficaç.

Continguts

Creem continguts interessants per als usuaris, amb l’objectiu d’atreure possibles nous clients, a més de guanyar notorietat de marca. Ens fem càrrec de la planificació i la creació de continguts en diversos formats per a diferents canals: xarxes socials, blocs corporatius, webs interactives, vídeos, apps, revistes, tutorials…

E-mail màrqueting

El correu electrònic és una manera directa d’arribar a possibles compradors i augmentar vendes. A LUX MEDIA ens encarreguem del disseny de la campanya d’e-mail màrqueting i tracem la millor estratègia per que aquesta tingui els resultats desitjats.

Newsletters

Amb les newsletters els subscriptors estaran informats al detall de les darreres novetats i notícies de la marca. A LUX MEDIA ens encarreguem des del disseny de la newsletter fins a la redacció dels textos, així com del seu enviament.

Butlletins informatius

Elaborem butlletins informatius per associacions, empreses i institucions públiques amb notícies per que els associats, clients o ciutadans rebin notícies d’interès en el seu correu electrònic.

LUX MEDIA
la companyia de la comunicació

LUX MEDIA és una consultora independent fundada el 2004 i composta per un equip de professionals amb una àmplia experiència en els sectors de la comunicació, el periodisme i l’audiovisual.

Contacta'ns